Auktioneras ut billigt?

image2
                                                                             Fotograf: Jag genom framrutan


Måste kännas helfräscht att glida omkring i den här! License to... fcuk?

Markoolio


Killen kan verkligen göra en glad! Sitter på tuben och tittar på hans musikvideos. Hans låga, ibland faktiskt intelligenta, humor tillsammans med hans dialekt är en oslagbar kombination. I Vilse i skogen joinar dessutom Naken Janne vilket sätter extra guldkant på videon! Enjoy!

Nymph of the Rings

Slökollade lite på en porrfilm igår på någon av de otaliga Canal Plussarna. Titeln var det mest upphetsande, Nymph of the Rings. Motsvarigheten till LOTR ring var nu en Dildo med samma illasinnande egenskaper som Ringen. Hamnade dildon i händerna på fel kvinna så kunde Ringen uträtta hemska ting, Således skulle den föras till fabriken där den var gjord för att där oskadliggöras. 
I filmen förekom orcher och andra glosaktiga troll som såg riktigt överäckliga ut i sina masker och dräkter. Ingen upphetsning alltså. Som kuriosa kan jag berätta att de flesta orcher hade näsor i form kukar och dessa användes flitigt.

Dildoövningar: 20
Knull: 9

Hur eposet slutade vettefan då jag somnade.

Sveriges U21-trupp

Sveriges under 21 landslag drabbar snart ihop med Tysklands och Lettlands dito. Som sportnörd anser jag mig ha bra koll på vilka unga herrar som representerar oss, särskilt de som är utlandsproffs. Dock fick jag ge mig på en rad namn som presenterades;

Tom Siwe, Heerenven. Kort och koncist namn, måste gått som ungdomsproffs från något b-lag alternatvt superettaklubb eller lägre.

Martin Olsson, Blackburn. Fyra landskamper samtliga inställda?

Robert Åhman Persson, Viborg. Deras Ultras kallar sig Fanaticos och forne ÖSKaren Alvbåge står eller har iaf stått mellan stolparna där. Åhman Perssons insatser där har dock förbigåttmig.

Nu ska jag förkovra mig i dessa proffslirare. Google is my friend!

Doktorn kan komma

0900 ringde klockan för ett läkarbesök satt till en halvtimme senare. Trodde jag. När jag skulle anmäla mig i receptionen så var jag en timme för tidig. Tagit fel på tiden, så jag strosade runt i ett gråkyligt Limhamnm, tippade Europatipset och köpte Aftonbladet.
Knäet var det inget fel på berättade doktorn. En cool kille 50+ med bakåtkammat hår och prålig ring på fingret. Han levererade snabbare än fan den latinska termen för min lilla åkomma och för 150:- så var min oro kring knäet borta. Faktiskt värt det.

Nu ska jag snart iväg till Lorensborg och mecka mig ett nytt bankkort.

Hur Hård är Holm?

Alla sportnördar har en åsikt om Jacob Hård. Man kan iaf sluta sig till att mannen engagerar, nu kommenterar han höjdhoppsfinalen och konstaterade nyss att det kunde ligga en amerikansk hoppare i fatet att bli så väldigt glad över att ha klarat, den i sammanhanget, modesta höjden 2,26.
Han drar en paralell till Holms glädjeyttringar och säger:  "Holm har andra sätt att tillfredställa sig själv på efter ett lyckat hopp".

Vilka då kan man undra? =)

To be continued

Sticker bara emellan med en liten anekdot gällande ovanstående mantra. 
Som liten påg följde jag tillsammans med brorsan Spiderman varje lördagsmorgon. Allt som oftast var det härliga actionfyllda 40minuters avsnitt. MEN, hade man bedrövlig otur så var det ett tudelat avsnitt vilket innebar att efter fyrtio minuter avslutades programmet med en datamixad röst som sa: "To be continued..."

Då vred sig jag och brorsan i plågor över att det var en hel vecka kvar tills vi fick veta om Spidergrabben skulle lyckas rädda Mary Jane från all världens tänkbara och otänkbara gissel!

Friidrotts namnsdag

Min vän Mitch väcker mig genom sitt grattis-sms! Första att salutera mig på denna Hans-dag!
--
Pressen skrev om tronskifte! Bah, Törhnblad river ut sig på tre raka på andra höjden 2,16. Holm kommer ta medalj, valör på denna avgörs inom kort. Så mycket för det tronskiftet!
--
Kallur klarade dock det inte Linus klarade. Hon var bäst när det gällde! Susanna Kallur gjorde sitt livs lopp och kom trea så när som på en hundradel, Måste vara extremt retligt! Men vilken Svensk hjältinna!
--
Holm hoppar förasta på  2,35... river, damn! To be continued!
På tio minuter förbyttes lederplatsen till fjärdeplats. Få idrottsfinaler är så nervkittlande att följa som en riktigt fin höjdhoppsfinal. Kan liknas vid en välregisserad thriller.
Guldetblev till sand för Holm! Dock sätter bloggen hoppet till Herr Wissman som på sitt försök satte svensk rekord! 

Sketen tisdag

Föga kunde jag ana vad som väntade mig när jag krigade upp mig klockan 0500. Jag förväntade mig inget annat än en dags hårt knegade. Men tji fick jag! 
Jag började ana att stora ting var i görningen när Drenners lunch-sms damp ner kring 1300. Två timmar senare fullbordades succen:

Husmans intogs, solen smekte våra bleka anleten och några kalla bärs svalkade våra strupar. En kort stund fick vi dessutom njuta av Rorres och Bylunds sällskap. De lättade dock snabbt då de föredrog fotbollsträning framför kvalitativt grabbsnack.

Det fixade jag och Micke D dock galant själv. I två timmar satt vi och utbytte livserfarenheter och dryftade allt mellan smått och stort. Jävligt skönt att få snacka av sig!  Mer sånt!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0