Greetings and love to one and all

Borjar nastan sakna er dar hemma! Sjalv ar resan over forvantan! Vi har sett tonvis med lejon, geparder leoparder mm. Alla big five.

Vad har ni for er? Ska fira nyar sovandes pa Ngorongoro Wild Life Lodge. Googla for bilder pa detta fina stalle!

En safaridag kvar sen blir det schtek pa Zanzibar! Hoppas kunna hooka en dator dar. Sa lamna ett spar i kommentatorsfaltet!

Sakner er!


Eastern Promises och Jamaicanska kvalitetsklockor =)En mörk välregisserad story med Viggo Mortensen och Naomi Watts (King Kong). En barnmorska (Watts) nässlas in i Londons Rysska mafiavärld och blir nyckeln i en härva som kan omintetgöra Ryssarnas imperium.
Spännande och välspelat. Imponerande hur Viggo klarat att svänga sig med det inte helt okomplicerade ryska språket.
Minuset ligger på att filmen är relativt kort trots sin svulstiga story. Känns som att den hade haft potential till att utvecklas en halvtimme-timme vidare. Det är en bra film, men den riktiga nerven uteblir faktiskt.
Hursom, sevärd!

Filmen är som hetast i slagsmålet i badhuset där en helnaken Mortensen har ihjäl två lönnmördare. Bra och välspelat våld. Vi känner igen Millwall-bossen från Football Factory i denna scen:

"Känns verklighetstroget och väldigt välgjort, tvekar mellan 2,5 eller 3 vattentorn" -Hylliesports


--

Nu, till något helt annat. Till Afrika och Tanzania och Zanzibar:

 Bara att jag ska vara <--- där om några dagar är ofattbart.

Kommer hem den nionde. Men världsmedborgare som man är så är telefonen med, oförutsedda saker händer!

Ta hand om Er!

Årets Julklapp

I osedvanlig ordning korar Hylliesports årets julklapp:
Malmöläktaren 2005-2006 gjode given succé i de Skåneländska hemmen. Men analyserna, kommentarerna från engagerade MFFare och med unikt tidigare ickevisat läktarmaterial gjorde Malmöläktaren till den uppenbar presenten för alla med tron på något större.

Se och njut av trailern till ett av de största verken som gjorts inom Supportersverige!

Köp den sen i MFF Supports butik eller på www.mt96.se

Julhälsningar

The Pogues tillsammans med Kirsty MaColl önskar God Jul med deras Fairytale of New York:

Nightwish önskar oss God Jul med att Marco dricker en sjuttia vodka på stående fot (imponerande) och himmaluade pipparis!
Hylliesports önskar samtliga läsare en riktigt God Jul! För er som är tveksamma till jippot har vi följande rekommendationer från chefsredaktören:


25cl Minttu! Schkål!

God Lillejulafton

Dagen har gått i samkvämets tecken. Vaknar upp med Iris bredvid mig och några timmar går ut till filmtittande och julgrötsätande ackompanjerat med Tropicana juice. Beger mig downtown för fotbollsgille med MT. Öl och Inter Milan på schemat. I halvlek ska jag och Östling köpa smällare. Men inne i butiken inser vi att vi, troligen är rikast, men inte har några kontanter på oss. Så tillbaks till puben och mer öl. Och mer fotboll. Sen hem. Sen sitter man här med ett stundande El Clasico ihop med farsan.

"Det blir vad man gör det till"

"Det blir vad man gör det till". En ganska bra devis i de fallen man själv kan påverka sin situation. Vilket ju är en majoritet. Som idag är jag duktigt förkyld. Har en resa framför mig. Skulle ju då kunna ligga inne och dricka inne-kaffe på soffan och kurera mig. Men det är ju skittramsigt och jättedåligt och framförallt tråkigt. "Det blir inte roligare än vad du gör det".

Således bytte Hylliesports kurbad mot turné på stan med Micke D och Cuntstable P. Klappar handlades, näsor snöts, njursvikt skaffades och Mando intogs. Kallt 90 var det också. Men fan så mycket trevligare än chai-blatte.

End of an Era

Mysteritet på Greveholm. Idag såg jag det sista av 24 nerladdade avsnitt i .avi format. Till en början var jag skeptisk. Tänkte att det hade man med råge vuxit ifrån. Luckily, it later on proved that i was wrong. Det tog sig. Jean och Staffans roller växte, Melitta blev hetare för varje avsnitt och Pappan blev faktiskt riktigt rolig.

Så, tack för nostalgitrippen!


Fruitart/Orangeart

Stolpskott tror att dom är ashiviga med sina sprayburkar och pennknivar när de kluddar och har sig lite här och helt för mycket där. Oläsligt skit på arabiska och felstavade, korta meningar som ska försöka vara roliga.


Think outside the box motherfuckers!

Hylliesports är i täten. Oavsett område står vi oss utan nämnvärd konkurrens. Förra året var vi först med Snowart. I år breddar vi konfektionen med Fruitart:

  
Klicka för större bild

Mainstream-bonus:


A tribute

 

Micke D har gjort ny succe med sin parodi på Nightwish (och mig). Tuomas som bitter lirare är riktigt skön. Se och njut!

Nu&Då

Först ett tillkännagivande: Hade slaktat Holma för att hänga med J och Rorre till Jensens. "Ska hau den stöursta jävla biffen assåu", det är fan rätt Johan. Skyffla in den som Janne Smisk.

Det är fan Janne:
 Janne, det ÄR bättre att vakna full än bakfull. Det kommer jag ju dock inte säga vid 3-4 tiden. Då är jag? Jannnnneeeeeee, gissa...


Jaaaannne, SÄMRE ÄN SKOTTORP, ja NI ÄR SÄÄÄÄMRE ÄN SKOTTORP! (Sveeeensooon)


DENNA ÄR ROLIGARE: LEVE P3


VISST VAR DEN ROLIGARE? LEVER P3? (Janne?) Fcuk Janne! Bcuk Går.

DENNA ÄR ROLIGARE: LEVE P3

"Min blogg är inget jag förhandlar ååååm, Hylliesports manglar dåååååm"

Känner mig lite Sebastian Frey innan han blev tjock. Dansar disco i Siena, hailer till Wiena, stilar med Siena, hon som heter Miller, plockar piller, ligger med en illerKeb. spottar Seb.Astian från idol Jag vill vara som DU, det är mitt MÅÅÅÅÅL.

För alla som är lite skitfulla: SIENA WIENA SIENA MILLER PILLER ILLER KEB SEB IDÅL MÅÅÅL

Chapter (The Moffats skiva hetta det, kommentera om ni minns) Nu&Då

DÅ:
Bra skit igår, tveklöst, trevligt folk, trevlig lokal (faaan vad hungrig jag blev) fri liquour, hylliesports går hem som Finare Yngre Tyngre Hyllie (tröja?ja 0a!)

NU:  lajenhetsvisining i förnäma fitt Limhamn. Dyrt som riktiga horor och kostar som din Hascchini skjorta! Hyllie drar Nightwish.

Slutt på chapter Moffat.Om du fått en miljon, hade du då skippat Nightwish för ett år?  Blomenbera! (as in kondomera, fassinating OCH
AnnaLysera! Leve Malmö!
Skiriver som i trans, trampar på en dans!

För alla skitfulla: Den fattade ni med =)


Pro Scania Et Libertum! Pro T(daaaansa)anzania Et Libertum! Pro Holopainen! Kööööör viiiii!

Citat

"Är det inte mord så är det i alla fall dråp"


Sarte (eller Robin) om att jobba 0630 till 1800 en fredag.

Uppvärmning

Innan jobb rev jag av fem stycken Mysteriet I Greveholm avsnitt ackompanjerat av lussekatter och varm-chocklad med grädde. Nice!

Nightwish reportage från Köpenham. Im in it!03:55 ger jag min syn på världsläget.


image25

Holmgång och rummel

Efter att ha sytt ihop fingrarna:

Hylliesports vill tacka Robin för ett storartat gille! Jag hade jul. Du hade jul. Alla hade kul!


Rapport kanske avges till stabchef senare.

Juletider

Den är ju oundviklig. Sagolik var den när man var en liten påg.

Julkalender
Chockladkalender
Myspys
Varmchocklad
Pulkaåkning (Hyllies finare kör dock fortfarande mytomspunna åk på Backen sägs det)
Snö
Julklappar

Nu: Vinterdäck

Men bloggen tänker inte lägga sig ner och bli Grinched. Hell no! Så vad göra? Det enda rätta! Hitta nostalgin! Hitta julcharmen. Hur undrar ni icke-upplysta skara? Givetvis med hjälp av gamla tiders Julkalendrar.

Ner tankad på en till bredden virusfylld hårddisk ligger nu 24 avsnitt av Mysteriet på Greveholm(1996)! 24 avsnitt fullspäckade med mentalistisk dynamik!
Mysteriet på Greveholm, smak på orden. Its back! På en hårddisk oaktsamt nära mig!

Men där finns mer go´ vänner! 

Pleeease give it up for the man with two names..... SUNEEEEEs (aka Bert) Juuuul!

Jag har alltså helt illegalt laddat ner två .iso-filer som nu är utbrända och väntar på att bli sedda! Sunes Jul! Pepparkaksdeg i strumporna och en underbart förvirrad Rudolf!


Mixen av Mysteriets Greveholm och humoristiska Sunes Jul är ju perfekt. Att sen krydda med lite Jul i Kapernaum via youtube (du hittar faktiskt hela serien där, nån lirare som laddat upp hela kalaset) är ju som snorkrokan i glöggen, pricken över det berömda i:et.


Greveholm och Sunes jul finns i en PiratBukt nära dig!

 

BilderGissa hjältarna? Svårt va!50%MTy och en alkisShopping tur med Hyllies finasteSvensson blev myndig och höll hov. Urartade senare med stenkastning kring lilla torg!Jag och Än.GåsapåganaGrabbarna styrde Bowlinggille. Dekadennivån var skyhög och vinet smakade förvånansvärt gott.Mitch var där! Han var kär! I ett bär! Blev ett sär. Undrade när. Var hon där?Och jag.


Robin drog av soldansen i hopp om fler strajks!
Gille i HyllieAlltid överstMössan får han gärna motivera!Parken brinner
Ultras-sittning!

RSS 2.0