Hyllie göes höllviken

50% MTy (Buck starring Svensson) styr upp Höllviken tonight. Ölen flödar. Troligen illegalt unga. Fyllan är på uppåtgående och natten är ung.


Forvever Young.

Tradera-hysteri

http://www.tradera.com/auction/auction.asp?aid=51174367

Senaste klippet på tradera ser ni här ovanför! Helnöjd faktiskt. Efter en hysteriskt misslyckad Pringe of Scotland affär var jag riktigt nere och visste inte om jag skulle våga mig på fler tradera utflykter.
Men nu sitter jag här i min fina "nya" handstickade pullover och myser (utan en kopp varmchocklad med grädde och tre feta jävla marshmallows). Känns fruktansvärt slice att skicket är så gott och inget söndrigt Pringele-helvete.

Förra veckan damp denna ner:   http://www.tradera.com/auction/auction.asp?aid=51436771 Fruktansvärt helnöjd där med! Groteskt billig dessutom!
krig

Att jobba från 0630 till 1800 varannan frdag(11,5h) är ett krig. Tro inget annat.


Ennio Morricone

Ska villigt erkännas att jag vet noll om denne hjälte. Det jag dock vet är att han är kompositör och banbrytande inom filmmusikgenren. Han ahr kompositerat till storverk som Once upon a time in America, Onec upon a time in the West, The Good, the bad and the ugly, A Fistful of dollars. De två senaste är ju klassiska Clint Eastwood western-filmer som jag är grymt förtjust i. Musiken, som ni kan njuta av här under, är pompöst längtansfull:


 
The Ecstasy of Gold här framförd live med Mr Morricone som dirigent. Musiken är döpt efter slutscenen i The Good, The Bad and The Ugly (vilken ger mig gåshud)där Den Fule grips av just Ecstasy of Gold så att säga, se själva:

 

Filmen är kultförklarad på grund av en mängd anledningar varav Clints skådespeleri troligen är den främsta. Men minst lika betydande är Sergio Leones (regissören) karakteristiska filmsätt med tydliga inzoomningarna samt de olika klippenformerna.

Metallica har gjort en fräsig version på Ecstasy of Gold som de använder som intro till framträdande:


Hot Fuzz

Jeff rekommenderade denna actionkomedi och det gjorde han rätt i! Hot Fuzz handlar om den överdrivit nitiske londonpolisen Nicholas Angel som blir förflyttad ut till landsbygden. Förflyttningen ser Angel som ett nederlag då han inte trivs med den lugna byn han blir inspektör i. Men shi får han. Cage och hans kompanjon nystar upp en sammansvärjning i byn och plötsligt får han det hett om öronen!
""Hot Fuzz" är definitivt en väldigt actionbetonad film, den är faktiskt action rakt igenom." - MovieZine

" 3, närapå fyra, vattentorn till denna skjutglada actionkomedi" - Hylliesports

Dagens bjudning

Hylliesports.blogg.se serverar:Bajens Yngre(som vi träffade i sommras i Bulgari)  jagar iväg Västerås Yngre. Notera Bajengrabbens takedown i början med tillhörande ansiktsspark!

Bilder från igår

Bilder ifrån den lyckade middagen på Harrys:
Delar av MTy med anhang gästade Pedalens Pågar på Bodoni:Hylliesports.blogg.se kan som enda objektivt granskande medium här leverera Svenssons überfyllesms:

Silbem kväll sångaren skrek rusar lär var nära på att kli ut utskoig tre gånger!

Fredag kväll

Min granne är ett as. När han lägger av en fis. Dör världen av hans hemska gas. Det var taget från Berts betraktelser. Men seriöst han suger.
Han spelar hardcore-techno. Jag vill sova.

Pappa och jag dricker öl ihop! Har aldrig hänt i mitt 20-åriga liv! Stort!

annars var kvällen fin. Middag på Harrys med legender som: Thomas Micha Buck Bula Micke D Ivan
Det åt och dracks i gemytlig stämning! Innan hade jag och Mr Mitch kostat på oss lite fördrinkar. Hylliesports smakde av Oboy med en 6cl Minttuu. Rekomenderas!

Sällskapet kämpade sig vidare genom den Skånska vintern till Husmans. Valda delar av MTy slöt upp (allah utom toffel-gessie). Bärs och Micha slängde ett ljus på oss och drack nötter. Alla njöt! Falang MTy med Buck i spetsen vidare till Bodoni!
Där mötte Myggan och ZinneD upp! Pedalens pågar rev av hiviga Kal P dal låtar och bärs slängdes och sänktes.

Sen åkte jag hem och hatade min granne. Cheers!

Uppdatering

Hoppas ni orkat traggla er igenom monumentalinlägget här under.

Hylliesports ogillar: Smaken av ostmacka i munnen. Smakar ruttet.

Hylliesports gillar: 1. Snart Nightwish away 2. Ibumetin Gel - GELper faktiskt riktigt bra.

Hylliesports är avis på: Elfsborgs-anhängarna som har Fiorentina borta.

Hylliesports har: Sprutat (vatten) på en kändis, Mark Jansen, mannen bakom Epica´s framgångar: 

                                                                                                                    Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Hylliesports kom:  Backstage efter konserten. Där rök den oskulden. Ska dock villigt erkännas att jag inte kommit in utan mitt eminenta kvinnliga sällskap. Men även om jag inte utgjorde huvudattraktionen backstage så hjälpte jag mig fint till förfriskningarna i deras väl tilltagna barskåp!

Kolla up:

INXS - Hungry
Metallica - The Ecstasy of Gold
Epica - Cry for the moon
Paul McCartney - Hope of Deliverance
Nightwish - 7 day to the wolfs


Slutligen vill bloggen önska Robin lycka till i Norge!

Tredje riket turné

Efter lite omorganisationer  i startuppställningen såg den ut som följer: Bakom ratten (en stor eloge): Hans, Robin intog framsätets västra sida och i de bakre regionerna slängde vi in KenyaKalle3333.
Kenya
som fick agera truppens nytillskott gjorde så med bravur. Utan besinnig och utan hans målsmäns vetskap for han iväg! Dock ska det erkännas att han faktiskt skrev en lapp och la på det berömda köksbordet, "Är i tyskland". Inget man kanske förväntar sig att få reda på på den vägen. Vad Kenya, högst medvetet, inte avslöjade på lappen var att han också stal morsans mobiltelefon för att kunna använda på resan!

Glada i hågen rullade vi iväg. Kenya föll i koma direkt medans jag och Robin höll fanan högt i takt till Berts Betrakelser Limited Edition CD. Nostalgin flödade och alla var på gott humör. Alla utom Kenya. Han var hungrig. Och det lätt han oss fanimej veta. Till slut fick dock falang framsätet nock ( vi var i ärlighetens namn inte heller helt proppmätta) och styrman girade in på en vägresturang. Så skulle han inte gjort. Den Danska hotdogen lämnade mycket övrigt att önska. Idiot nollan som serverade freestylade hårtoch fläkte på vad hon kunde för på en helt vanlig röd pölse, inget hotdog bröd här inte. Kenya var rasande! Han svor sig(bokstavligen) igenom två asäckliga danska korvar över en soptunna. Så gjorde även jag, tunnan kom väl till pass då hela skiten föll ihop bara man tittade på den. Kenyas sista hotdog lämnades storstilat kvar på parkeringspltsen som ett omen om att här ska ni fan inte äta!

Med en ivirigt påhejande Robin satsade vi med platten i botten på att hinna 1745 förjan över till Riket. Vi hinner lagom fram för att hinna se den lämna färjeläget. Så en halvtimmes vänta. Gick dock fort då jag hade med mig en laddning klistermärken. Poptown och Urban Crew samt Odense fick se sig överklibbade av MT96 och MTy.

Färjan över var soft. Vi hittade några sköna fåtöljer och samtalde bort 45minuters havsfärd. Dock var där en jävla sepe rabies hund. Men det kan vi förbi se. Kenya levererade även följande citat " som arbetslös eftersträver man ett visst mått av sunkighet, man har liksom en image att hålla uppe!" Detta var efter att jag gått till hårt angrepp mot hans mjukisbyxor, de hade ju ingen resår vid fotslutet vilket jag med min näsa för skönhet tycker är anskrämligt. För övrigt färdades både jag och Kenya med grå mukisbyxor och främst Kalle toppade med en icke oansenlig skäggstub. Robin var modelejonet i gruppen.

Bordershop är en oaf. En oas. Faktiskt. Vi äntrar rätt så precis 1900 efter att kapitalt ha misslyckats med att fixa vagnar ( Robin fixade iofs en, Kenya och jag utgjorde den misslyckade filialen). In rusar vi och börjar botanisera. Jag går mental på billighets spriten, vem kan motstå 39dk får en liter skitsprit? Not me! Rätt så omgående blev vi mycket mindre välkomna, "we are closing in half an hour". För bövelen! Robin tog dock det hela med ro" de lär ju intekasta ut oss". Det var med nöd ch näppte han senare fick rätt.

Arbetslöse ( Det bygger liksom lite på det =)!. Hjälten i fråga är arbetslös och spontan-åker till tyskland och gör av med mest stålar. Sanslöst kul!) Kenya fick snart bruk av sin stulna mobil och ringde hem och krävde diverse överföringar till hans konton så att han kunde fortsätta sin bana som Arbetslös Alkolist. 14 ölflak senare gick vi mot kassorna. Inte heller det en sekund för tidigt. De tyska tanterna var i upplösningstillstånd över att ha oss kvar. De var stressade och härligt tyska! "Sie wollen zusammen bezahlen" Hell no! Vi klyddade omsorgsfullt och delade upp betalningen till tyskarnas märkbara frustration. Jag trodde dom skulle döda oss. Världskriget var intelångt ifrån när en Säkerhetsvakt blev kallad till kassorna får att få die dumme schweden att börja hala fram plånböckerna. Han var dock en trevlig skit och ledsagde oss resenärer och spriten ut. Han valde dock att slänge våra påsar i havet!

Sist kvar på Bordershop!
Då det finns en ditresa finns det alltsom oftast även en hemresa. Vi tog sista färjan till Danmark och lämnade Riket bakom oss får denna gång
Härligt grabbiga samtalsämne avlöste varandra på löpande band när jag styrde Toyotan mot Sverige. Den sena timmen till trots var stämningen hög och KomaKenya var på alerten till skillnad från ditresan. Ett improvicerat stop på en lokal Donk kunde blivit våran död. Pommesen var inte från detta sekel! Vi resande var nära på att tillsätta en statlig utredning om hur skitgammla de egentligen var. Jag chansade på att de var hittegods från Öresundstågen medens Robin var övertygad o, att de hae skänkts till DOnken som inflyttningspresent!
Kenya var dubbelmoralens mästare när han sa "Dom är faktiskt riktigt äckliga"! doppade dom i sin dippsås... Smackade eftertänksamt "Riktigt gott faktiskt"!

In i Klågge rullade vi vid midnatt och stannade i tur o ordning hos först KenyaKalle och sen Robin.

En fantastisk grabbresa och en vacker dag var till ända! Tack vänner!


Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Fan vad jag mår dåligt

Tradera är en drog! Och jag är hooked.

Sitter och bjuder på MFF-relaterade fanzines. VIP, Forza Fjällström, Bosse och Krister. 2000kr sammanlagt är jag uppe i.
Å ena sidan svider det som fan för ett par papperstidningar, å andra, sidan-detta är riktigt kultur. Detta är MFF. Fansen som levt med klubben och varit aktiv kring den i årtionden och årtionden före oss.
Det är ett tidsdokument. Och det bör stanna inom den krets vi verkar inom. Så.... jag rättfärdigar mitt högst oansvariga slöseri med mina pengar så så sätt; jag gör oss en tjänst!
En dyr jävla sådan...

RSS 2.0