Söndag

Fascinerades av en liten krum tant idag som satt och väntade på bussen. 150cm lång på ett ungefär så hon nådde inte ner till marken när hon satt på bänken. Dock verkade hon inte så bekymrad över det utan gungade glatt med benen iförd sin svarta hatt med brätte (?) och en röd rock. Proprare tant får man leta efter. Blev glad över att se att hon ensam mäktade med att åka kollektivt in till stan, gå en promenad eller shoppa kanske, eller träffa en kamrat, och sedan ta sig hem för egen maskin igen. Strongt gjort.

--

Ladda nya iPoden med ny musik är fan gjutet. Man bara sitter och myser.

--

Nightwish nya skiva är inhandlad. Jävlar i helvete vad Holopainen levererar.

--

En regnig rå Malmöitisk höst-söndag värmdes upp kring en fika med Dr Östling. Tack för det!

ZodiacDagen går i bakfyllans förlovade tecken och spenderades som sig bör framför en god film. Film med stort F. Zodiac. Den var asbra. Kände fan att pulsen ökade i takt med att upplösningen närmade sig.

"Länge sedan en film påverkade mig that much. Gyllenhal är fenomenal i rollen som tecknaren som blir besatt av att lösa gåtan kring Zodiac. Fem av fem vattentorn! Se den!" - Hylliesports.blogg.se

Per-Arnez

Detta är en riktigt rolig företeelse: www.thepiratebay.org/tor/3777678. En lirare som mixat ihop klassiska dansbandsbitar med rap. Låter förbluffande nog inte helt åt helvete. Lyssna själva! Man kommer på sig själv med att sitta och nynna med. Plattan spelas för övrigt frekvent på de alternativa bortaresorna samt vid tifomeck!

Art

Pärlplattor är jävligt skoj att mecka:

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Den här gick åt helvete. Hade inte tillgång till strykmaskin så fick köra papper-klister och tänkte inte då på att det blev spegelvänt. Så fick klippa och klistra lite. Men resultatet blev shait (cockney uttal)  så fick slänge skiten:

Free Image Hosting at www.ImageShack.usÖl blir man kul av att dricka. Bevisas av Micke D och J:

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Svennepågen fottar fett rätt med rökrida, Buck och Migovitch (kommentera inte hatten):

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Dart och MT96-halsdukar är en vinnande kombination, Svensson huttar:

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

J bevisade ju ovan att bärs är roligt, men ibland får man städa efter sig också:

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Köpenhamsnderbyt i söndes var vi 10 Malmöpågar som åkte över för att beskåda. Trist match. Trevligt pyro och mysiga riots innan, som vi fega fittor bevittnade på tryggt avstånd:

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Lunch med Mitch

Jag och Mitch tog en lunch på Husmans.

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Det var lika strålande gott som det ser ut. Fläskkarré med potatis och plommonröra. 96kr för kalaset inkl. dricka.

Stan

Bloggen gick downtown för att shoppa lite. Selected gav 25% of på allt! Handlade 1 skjorta 1 t-shirt 1par jeans för 862kr! Nice var ordet. Till detta fick jag en skiva, ett nummer av bögtidningen KING (starring Peter Siepen bakslick) samt en tröja kostnadsfritt. Trevligt värre! Och billigt.
 Free Image Hosting at www.ImageShack.us


Sen spontanklippte jag mig hos Rydbergs & Co. Killen som klippte mig äger stället tillsammans med hans oerhört sexiga fru. Hela han andades succe. Överjäs hus, nära mig, visade bilder. hade byggt till festhus till hans 14-åriga son "vill att han och hans polare ska kunna ha skoj med brudar" snickrat ihop en massiv pool. Succe! Dessutom genomtrevlig och jävligt politiskt likasinnad. Hjälten vågade säga vad han tyckte och verkade leva där efter. Lär bli fler besök hos honom!
Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Fahrenheit 9/11

1 av USAs 535 kongressledamöter (deras regering) har ett barn i Irak-kriget. 

Man hittade aldrig massförstörelsvapen i Irak.

Saudiarabien äger 7% av USAs totala ekonomi. Tänk om de skulle dra tillbaka sina medel. Lättare att låta kompis-Bin Laden vara då och bomba Saddam som after all försökte döda Bush D.Ä.

Indirekt är det USAs och därmed Bushs fel att irakiska flyktingar strömmar till Sverige och Malmö.

Olja. Den är värd en del. 


Se Fahrenheit 9/11. if u dare ;)

HAHAHAHAHAHAHur sjuk som helst! Cred dock till tjejen för att fortsätta programmet!

Radio

När jag börjar 0630 i Lund är det alltid Rix Morgon Zoo som gäller i bilradion. Då får man njuta av Roger och Titti. De serverar bland annat "bakom chefens rygg" vilket innebär att de river av olika märkliga låtar av olika men lika märkliga artister. Dock suget allt som oftast den övriga hitmusiken de pumpar ut. Så när jag kör hem senare på dagen ratas Favorit 102,6 "din lokala radiostation i Öresundsregionen" in. Överjävla bra musik. Dessutom en mängd sköna danska låtar som man annars aldrig hör.

2641kr i skatt. Jo jag tackar Borgaras!

Fitthuvud

Jag spelar Korpen. Jag är Målvakt. Vid ställningen 0-0 gör jag två straffräddningar det är skitbra. Riktigt jävla stort. I matchens sista (faktiskt) sista sekund släpper jag in 0-1. Det suger, Hade vi vunnit hade vi troligen fått kvala upp, Nu, ridå.

Andra straffen är det jag som orskar iofs. Slänger mig för kung och fosterland mot bollen nere vid vänstra stolproten. Dock har jag missat att en ful jävla idiot popare står ivägen. Han sänker jag effektivt med en "flygande dansk-skalle" i sidan.

Men nu är det alltså förbi. Hur sista matchen på onsdag går är exakt skitsamma. Allt vi kämpat för hela säsongen är spolerat.

Bollen är rund.

Dam VM

Fröken Almenäs levererar: Det blev ett blött möte mellan Nigeria och USA i Shanghai...


Tandläkaren

Slutchillat på Krocksbäcks folktandvård! Känns lite melankoliskt. One reason less to enter enemy area liksom. Var alltid en speciel känsla när man kom cyklandes över bron som utgjorde gränsn mellan lagligt och olagligt, cykelhjälm eller inte cykelhjälm, svenskar eller invandrare, hålla hårt i plånboken eller inte hålla hårt i plånboken. Tandläkarna där var alltid glada när jag och brorsan kom och visade upp våra vackra vita fina tänder. Praktexemplar utbrast dom! Detta ska ju då sättes i kontrast till at de brukar titta i albanska käftar där de får leta med blåslampa efter minsta tillstymelse till tänder.

Men nu var det slut med det. Imorse äntrade jag för första gången Limhamns folktandvård. Lite ariskare, lite,... faktiskt tristare. Inga huckletanter att spana in, inga förvirrade tolkar som försökte berätta att Ahmed inte hade 500 att betala med nu, "gaar det brae zeenare"?

Dock kan jag fortfarande titulera mig "praktexemplar". Inez var mycket nöjd med mina tänder men rekommenderade att jag använda tandtråd, plackers, en gång om dagen.

Allt var över på fyra minuter och kostade 651kr. Kostar att ligga på topp!

KjellKung Kjell!En sann hjälte!

Sthlm

Jag: Nä, men Stockholm är fint, mycket grönt och så, märks att det är en storstad.
Svensson:Ja, helt klart, men jag har bara varit i centrum. Fast det luktar ju så jävla äckligt...

Jag: Haha, vad luktar äckligt?

Svensson:Nej men centrum, typ. Du vet Gamla Stan, inte märkt att där luktar skitäckligt?


Idol-Pekka?

Idol är roligt. Mobbing-teve när det är som bäst. Dock har jag en galet unik infallsvinkel på mitt Idol-inlägg, nämligen namnen på deltagarna!

Tror ni på fullt allvar att Idol-Alvar eller ovan nämnda Idol-Pekka har haft en sportslig chans till att ta sig vidare?

"Hej vad heter du?"

"Torgny"

"OK, då skiter jag faktiskt i vad du ska sjunga"

-

"Hej vad heter du?"

"Siv"

"OK, dörren är där. NÄÄÄSTA"

Humor?

Om Anja Gatu tatuerar in ett W på ena skinkan och ett W på andra och böjer sig, naken, fram. Vad kan man då läsa?WoW


BK Grus

BK Grus är Långängens IP´s hemmalag. Alltså de två familjerna. Idag var det dags för El Clasico (familjematch, inbar från börjanfamilj vs familj. Inebär nu mixade lag) The Golden Oldies Per och Lasse frontade ena laget som även bestod av Martin.
Jag styrde med järnhand de unga och riviga lirarna Erik och Viktor. Viktor dominerade och vi vann enkelt första. Sen blev det mörkt och vi förlorade de två sista. Nu sitter man med finfina skrapsår som svider sådär underbart!

Inteen TREK 4300 direkt

Var och skulle pumpa däcken på min nyvunna cykel. Bra så, kom hem, gick ner i källaren. PANG! Morsan bara: Vaaaad var det? Jag bara:" Muslimerna". Däck var det backdäcket som exploderade. PANG!

Tur då att jag skrapade upp 200 pistoler på triss. Blir en ny fin slang. Dock kass att folk lämnar sina olåsta cyklar i så dåligt skick!

Bunkeflostrand away, loved it

Tackas den som tackas bör. Tack East! Även oväntat, men riktigt trevligt att träffa Eniz och Danielsson! Long time no see. Bra grabbar. Trevlig stämningen natten igenom. Stal en cykel och cyklade hem.

Kände mig som en gangster.

Gangster points: 0

Men ändå. Nu letar vi cykelkorg!

1 (maj) september

Ni har säkert aldrig tänkt på detta faktum. Socialdemokratiska regeringar har i årtionden dominerat maktens korridorer i Sverige.  Paradoxalt nog används dock 1 maj av vänstern och S till att demonstrera mot orättvisorna i landet. Orättvisor som de själva skapat när de suttit vid makten! Indirekt, dom demonstrerar mot sitt eget styre! Muppets!
1 maj är för övrigt en fin dag. Ursprungligen till för att göra den lille arbetaren synlig och för att ställa krav på en dräglig tillvaro! Det är bra. Jävligt bra!

Men i nuvarande form känns 1 maj jävligt urvattnet när allsköns emo och vänsterterrorister går i tåget. Ett hån mot dåtidens arbetare!

Free Image Hosting at www.ImageShack.us 1 Maj tåg 2007. Malmö/Trianglen


Förslag till slagord inför nästa år:

"Ropen skalla, Sverige åt alla"
"Ur Sverige, i tiden" (ursprungligen Carl 16 Gustaf´s " för Sverige i tiden")


Fyll på! =)

4000:-

Börjar i trevligt samkväm i Lorensborg. Trevliga diskussioner om framtida boende. Gillar när vi snackar om verklighetsbaserade saker, trevligt. Sen snackde vi strypsex. Också slice!
En Taxi for direkt till busshållplatsen. J betalde med mynt. Den andra dir. till Möllan. Resterande pågar bussade till Davidshall. Dom viktiga till Husmans. Succe! J golvad av oversize vakt! Glad ändå! R duktigt nere i ölen.
Sen drog undersigned till Möllan. Träffade PC och Mike D och Persb. stenhårt tills Martin dyker upp med spyor slungandes i vinden. Chillar vidare med pågarna tills taxin kallar hem mig och Spy(bar)Martin. Blod är alltid tjockast.

RSS 2.0