The Beatles Revolver

Säga vad man vill om mitt jobb. Men taxigrabbarna har schyst musiksmak. HA lyssnar på Nightwish och Bananen sviker en aldrig med sin blandade smak. Just Bananen står bakom dagens rubrik. Favoriten heter Love you to.

Från musik till film är steget, oftast, inte långt. Se därför The Mist och Man from earth. Brorsan gjorde mig sällskap till båda. Båda också riktigt oväntat bra. Man from earth såg vi nyss då det inte blev något CL-tittande för mig.

Igår var jag i Halmstad och såg HBK-MFF. Med en gryende förkylning såg jag en av de härligaste segrarna på länge. Nakendans på staketet och Kåm ån sava i pubbussen hem.

Men innan tre poäng var bärgade hämtade jag upp en bot på 800kr för offentlig urinering vid Nissans strand. Skönt att våra poliser gör sitt jobb och skyddar sina medborgare mot mitt urin. Skönt att jag betalar deras löner...

Skönt var också den spontana insamling, Urinfonden, som startades för att lätta min börda. Cirkus 450:- skramlades ihop på Partyschtimungsbussen på vägen hem. Otroligt vilka vänner man har! Tack!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0