Vårmode

Har man inget att dölja är man för övervakningskameror. Så tänkte jag ofta innan när frågan debbaterades. Övervakningskameror kan i bästa fall trygga osäkra platser och minska överfall och brott. I andra ringhörnan finns liberalerna som påtalar integriteten.

Frågan är komplex. Därför väljer Hylliesports att presentera två vårplagg ifrån Location i vilka man kan välkomna våren oavsett vilken sida av lagen man befinner sig på.

Free Image Hosting at www.ImageShack.us Modellen heter Hero och här hjälper inte all världens övervakningskameror för att identifiera dig. Vindjackan är utrustad med googels för sikt och har gott om fickor att förvara prylar i. Ansiktsmaskeringen tillsammans med huvan går givetvis att fälla bakåt.Free Image Hosting at www.ImageShack.us Ranger är i stort samma vindjacka som Hero med maskeringen som skillnad. Här tjänstgör en balaclava under huvan som maskering. Balaclavan är avtagbar och i jackan finns ett lönnfack för den om ett sådant skulle komma till pass.


Free Image Hosting at www.ImageShack.us Ett varningens finger höjs dock för det estetiska vad gäller balaclavan. Gollum-utseendet är oundvikligt när du fäller ner huvan. Varför öronen är frilagda är för mig ett mysterium.


Jackorna kostar 1699kr/st och finns att köpa hos Highlights i Stockholm och på deras webbshop www.highlights.nu.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0