Tisdag

We own the night blev en riktig besvikelse. Segdragen och utan riktiga toppar längtade jag nästan tills den tog slut. Phoenix är tuff och Mendes snygg, mycket mer är det faktiskt inte.

-"We Own the Night" har alla förutsättningar för att vara en riktigt bra film men missar målet på grund av det klumpiga manuset." - MovieZine

Vidare har jag börjat beta av de fem filmerna jag köpte för 200spänn i Söndags. Först ut blev Domino. En action-film med några är på nacken. Keira Knightley spelar prisjägaren Domino och utger med Christopher Walken och Mickey Rourke de kända ansiktena. Förvisso dyker även två bögiga killar från Beverly Hills (ja serien) upp och spelar sina gamla serie-karaktärer. Vad det ska vara bra för förstår jag inte.

Handlingen flippar ur totalt. Invecklat så det skriker om det och jag villar bort mig efter 40minuter. Istället kollar jag på Fröken Knightley och den tunga vapenarsenal filmen visar upp.

Filmhöjdpunkterna i veckan har annars Saw I och Saw II stått för. Riktigt bra thrillers och jag kan inte förstå var 2:an fått sitt dåliga rykte ifrån. Trean har jag liggandes på lut och får nog möta DVD-spelaren senare i veckan.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0