Torsdag

Och veckans sista jobbdag. Ledighet hade tagits ut för tors-fre då jag skulle till Berlin. Eller inte. I alla fall "fick jag tillbaka" torsdagen, men fredagen smög sig. Ekonomiskt ingen höjdare då fredagspasset drar in bra med pengar dock känslomässigt tusenfalt värre att missa konserten.

Ronan Keating är nog en hyvens påg. En sån man kan snacka skit med över en Pepsi Twist. Ronan är nog riktigt ödmjuk och snäll, rolig och sympatisk.

I dagar som dessa med inställda resor och ett MFF som hotar med avstängningar för träningsmatchspyro (http://www.mff.se/nyheter/nyhet.asp?Id=2786&KomFran=FS) värmer det att Utan Trosor i Tyrolen-ligan kommit långt i sin EM-planering.

Munchen-Salzburg-Zell Am See-Innsbruck- Und weiter Inch´ Allah

Kom på det när jag hörde Loving each day

Bloggen skickar en kompispass till MTy medlemen som fick spendera natten i arresten! Pungskott till Etage´s låtsaskonstaplar.
Blöta tungkyssar sänds till San Fran och Irish.

Fick notan för mobilutsvävningarna i Tanzania. Haha! Skickade SMS 29st till det facila priset av 98,24. Det kan jag leva med. Nu kommer det roliga.

Ringda samtal, 2, tid, 00:09:43, kostnad 378,81. Vi skyller även detta på Mats "pojkar är mer värde än flickor" Bååth!

I Danmark fick jag för 46 sekunder betala 7,31.

För övrigt anser Hylliesports att Mats Bååth måste avgå då han inte är lämpling som utbildningsansvarig i Limhamn/Bunkeflo då han tycker det är OK att göra skillnad på pojkar och flickor i utbildningssammanhang.

...och att MFF märkligt nog agerade korrekt när de för Daniel Theorin berättade att han inte ingick i MFFs framtid. Det gör dock era supportrar. Tänk på det.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0