Från Rödeby till Kitee

bbb + hundra versioner av samma låter sjukt + plogens + trelleborg + "hur gör ,mam om det inte finns några platser då"?


1.  http://www.plogens.blogg.se/ tar den riktiga fotbollen på allvar. Med millimeter precision och ett kunnande utöver det vanliga ger han långa och faktaspäckade recensioner av Södra Hallands divison 6 gäng. En oas för oss som uppskattar den fotboll som spelas långt ifrån oljemagnaternas oljiga fingrar.

Skottorps IF, med far och son vid rodret

SIF förstärkte truppen med många profiler inför förra säsongen, man inledde också serien på ett imponerande sätt och jag var helt övertygad om att laget skulle ta en utav direktplatserna till div. fem. Men till hösten hände något och laget började sladda i tabellen och klubben lyckades inte uppnå målet att ta div. fem platsen.


2.  Det här är bra skit. På skånska. Trelleborgs Närradio, sänder ifrån ett fik och inavlen är påtaglig i programets "ring in och hälsa" avdelning som vi här för ta del av. En gratislektion i bred skånska får man på köpet. Njut:


3. Att hitta en parkeringsplats vid Iris är alltid lika roligt. Och omöjligt. Således parkerar man varhelst där finns asfalt och jag brukar klara mig utan ovälkomna lappar. När jag i sedvanlig ordning gjorde så i torsdags är det någon som tutar på mig när jag är på väg fram till hennes port. Det är fucking Parkering Malmö. De pekar på bilen och jag frågar "är den tveksam eller" (inte bilen då utan parkeringen, det var undeförstått). Dom tyckte ju det. Så jag fick göra en ny fulparkering något kvarter längre bort. För där finns ju fan inga platser.
Undrar vad de sagt om jag påpekat det.

-Men fru Låtsaspolis. Här finns ju inga parkeringsmöjligheter.

Undrar vad hon sagt då, Skulle jag liksom fått köra hem igen och cykla tillbaka eller. Jävla helvete.

4. Solidaritet med Rödeby-pappan.

5. Nightwish ger ut 3(!) versioner av sin nya singel Bye Bye Beautiful. Det i sig är galet och man suger ut pengar av sina mest hängivna anhängare. Hur stor del bandet har i detta vet jag ej. Men klart är att dom är delaktiga. Största rövaren är väl som vanlit skivbolaget.
Än värre blir det när man ser låtförteckningen:

DISK 1:
1.Bye Bye Beautiful - Music Video (5.1 sound)
2.Bye Bye Beautiful - Music Video (2.0 sound)
3.Bye Bye Beautiful - Making Of Documentary
4.Amaranth - Music Video (5.1 Sound)
5.Amaranth - Music Video (2.0 Sound)
6.While Your Lips Are Still Red - Bonus Music Video
7.Bye Bye Beautiful (audio)
8.The Poet And The Pendulum (demo version)(audio)
9.Escapist(audio)
10.Bye Bye Beautiful (DJ Orkidea remix)(audio)

Haha! Vem fan behöver FYRA JÄVLA VERSIONER AV LÅTHELVETET? Skillnaden mellan spår 1 och spår 2 är någon jävla ljudsättning. För helvete...
DJ Orkidea remix? I beg your pardon, Nightwish och DJ i samma mening? Jag vill kräkas. Ge mig en påse.

Skärpning Nightwish!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0