Pepparkakor i januari

En riktigt avslöjande och närgången bildpublicering är på gång. Måste dock bara få godkänt av huvudkontoret för publicering.

Så, i brist på mer exalterande saker att skriva om erbjuder jag en stilstudie i min farmors pepparbakskunskap. Det är lite av hennes grej att mecka pepparkakor med motiv på, och i år överträffade hon sig själv:Det här är då alltså min reseväska till Tanzania. Hon har använt socker som klister för att fästa ihop delarna och godissnöre för att binda. Sedan har hon pyntat med glasyr. Snofsigt värre!Inuti resveskan hade hon dekorerat med en servett och hon hade givetvis inte glömt att packa ner reskassan i form av chockladpengar.

Ja, jag har världens bästa farmor!

Bonus i form av underhållande vänsterterroristpropaganda. Dom skäms inte över att visa upp sitt rätta ansikte i alla fall!Bakom affischen står Slyngelbratsens Utblottnings Front. SUF, således Syndikalistiska Ungdoms Förbundet som inte vågar skriva under med sitt riktiga föreningsnamn. Modigt!


Hylliesports hyllar: Farmor!

Hylliesports sänker: Det ökade biljettpriset på kollektivtrafiken. Jävla stolpskott till politiker. Skjut er själva för fan! Ni vurmar för miljön i ena andetaget för att sedan höja avgiften för det mest miljövänliga transportsättet, kollektivtrafiken.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0