Morricone

Morricone heter jag och jag e så full och glad vill du ha en liten grej, åk till jägers med mej!

Ge mig en fe fan! Som i Pidar Paan, sån skulle man hatt, trollat litta. Skrubbs. Hopp,hopp,hopp, PANG.

Shopen uppdaterar

Shopen uppdaterar Mot Den Moderna Fotbollen-kollektionen med en uppmaning om att stötta sitt lokala fotbollslag.

Klistermärkena är av högsta kvalité och kommer ifrån Italien och mäter 7,5*2cm. 15kr/st är priset!

                                                                           

Hylliesports själva kommer förvalta en stor del av märkena är endast ett fåtal till salu. Först till kvarn får mala!

Dokument Linero

Linero är en stadsdel i utkanten av Lund. Anledningen till att vi begav oss hit var för namnet klingade bakant ifrån Sydsvenskans resultatsidor. Division sju gissade jag på. När vi kom fram badade Linero i en högst gemytlig vårsol.
Det som gör Linero så dynamiskt är närheten till landsbygden. Ett välriktat slagskott ifrån sista lägenhetskomplexet når utanproblem ut till de Skånska åkrarna. Vidare är Linero Idrottsplats väldigt inbjudande för alla som vill bort ifrån den Moderna Fotbollen.

      


Gillar skarpt hur de har nummrerat sin läktare. Rätt småklubbs-charmigt. Sista bilden är tagen i ett försök att visa hur nära Skåne Linero ligger. I horisonten skymtar Lapptäcket.
 


The everlasting battle between good and very very bad

    VS  

Tja, denna är ju solklar. Kolla på ansiktsuttrycken. Håkan "Härdad" Hemlin vet vad det handlar om. Påp-Håkan däremot har ju uppenbarligen någon defekt. Vi skulle kunna gå djupare på Påp-Håkans personlighetsstörning men matchen är ju avgjord på förhand.


Hylliesports gratulerar: Håkan Hemlin! Ännu en skalp skördad!

   VS    

Minttu är gott. Det är inte Finsbury gin. Bilderna ovan speglar mitt spritutbud så som det ser ut i dagsläget. Ginen har legat och dragit sig länge. Ryggar tillbaks i avsky varje gång jag ser flaskan. Minttun däremot är inköpt vid senaste nerslaget på Bordershop Puttgarden.
Man kan utan större motstånd tömma en Minttu på en kväll utan att känna fyllan. Sen slår den en som ett välkommet karateslag i ansiktet. Minttu är finskt. Gin är obegagligt.

Således, Hylliesports gratulerar Minttu till en övertygande Knock-out seger!


Storfrämmande

Sydsvenskan berättar idag (27/3) att landslagsmeriterade Karl Corneliusson lägger elitfotbollen bakom sig och har signerat ett kontrakt för division 3 klubben Lilla Torg i Malmö. Förutom tveksamma sejourer i anrika klubbar som Salernitana (f.ö. kända för sitt toalettpapperstifo) och Napoli är den före detta AIK:aren mest känd för att 2001 halkat när han skurit gurka och till följd kapat senorna i vänster pekfinger. En ovälkommen paus i karriären på två månader. Detta hände också under hans uppgångsperiod och kom således väldigt olyckligt.

Efter Italien-äventyret har Kalle harvat i Landskrona BoIS men återfinns nu alltså på Mariedals IP. Det är långt från Napoli det.

En tragisk karriär går sitt slut till möttes. Det är inte utan att man lider med killen.


Kalle ser ju för fan gråtfärdig ut i BoIS-dressen

Hyllieart

Hylliesports presenterar i samarbete med Mentalita Hyllie denna utställning av äkta konst:

    


   

 

Konstverken är inte till salu. Dock arrangeras kostnadsfria visningar för den intresserade! Själva låter Mentalita Hyllie/Hylliesports hälsa att dom är jävligt nöjda med arrangemanget!


110% Anti Rooséum!


Mentalita Hyllie

Hylliesports kräver: Dra in allt vad kulturbidrag heter. Stäng ner Rooseum!

    

MTy i Hamburg - Mobilbilder

                 

Schlump. Käppkines.

Skrubbs

Det är fan en serie att leva efter. Skrubbs. Sicken ingång i mitt liv. Måste ha mer. Cravings.

Bara att plasta in källaren. Klågge kommer och det är inte en sekund för tidigt.

Johnossi på fredag. Tror det var fredag. Santa Monica Bay,

Tror inte vi ska gå djupare än så ikväll.

Skrubbs som sagt!

Hylliesports lanserar vårkollektionen

Hylliesports i samarbete med Mentalita Hyllie har tagit fram vårens mest dynamiska kollektion. Vi har inriktat oss på att ta fram t-shirts av högsta kvalité med odödlig design:

  Mentalita Hyllie t-shirten är av versionen Strictly Limited och säljes endast i korsningen Vanåsgatan/Barsebäcksgatan. "Mot den moderna fotbollen" t-shirten tas fram vid önskemål. På prislappen står det 159:-

Högst troligt är att fler modeller tas fram. Stay tuned!

Finbesök på 142:an

Gentlemännen skulle borda 142:an destination Malmö. Ombord följde givetvis x-antal öl och dylikt. Det var fredag. Tydligen hade busschaffisen inte noterat detta faktum utan valde att kontakta polisen. I Bara stiger så en manlig gris och en kvinnlig in. Mannen lider själv uppenbart själv från sviter av grava alkoholproblem då han med tveksam attityd ber två av de festsugna ungdomarna att stiga av bussen och ta med sig dryckerna. När de andra gentlemännen försöker ta sig ut för att rädda sin vänner sätter chaffisen bussen i rullning och stänger dörrarna. Slutet gott allting gott sammanstrålar männen på KB timmen senare.

Hur fan kan Malmöpolisen anse sig ha råd att avsätta en bil till detta icke-problem? Det är fan våra skattepengar ni leker med!

Hylliesports påpekar: Polisen är våra anställda!Filmat av Hylliesports

3,2 Mega Pixels

Så står det på kameralinsen. Borde det inte vara Megapixels, i ett? Eller som någon affär som sökte "Kassa medarbetare"...

 Killen är så uppskattad av vakterna i Malmös nattliv att han numer måste maskera sig!

 Vy från Småbåtshamnen i Sibbarp mot Cementa.

 "Vi har fått många brev. Vi har i alla fall fått ett brev" - Farbror Bertil. Fattiga Riddare är gott!

 Streetart signerat Hylliesports.

 Fuckingcocksuckingmotherfucker vad dyrt det är att tanka! Noterar dyraste notan någonsin när jag tankade i måndags. Aldrig betalat över femhundralappen för en äcklig miljöförbättrande tank innan.

 Pumpalicious

 From dusk til´ dawn. From west to  East.

 MOT DEN MODERNA FOTBOLLEN. IK Bele anhängare på bild. För övrigt Johan Mjällby´s moderklubb.

Tifositisdag&Klågerupskväll

Sicken hektisk, men väldigt trevlig, tisdag.

05:15 Uppstigning
0630-1500 Jobb
1520-1625 MFF - Maif
1730-1900 Bowling
2030-22:45 CL-tittande och Nachoskräng i Klågerup


Börjar märkligt nog vänja mig att vi gå upp så okristligt tidigt som schemat vittnar om. Då jag visste att det vankades fotboll direkt efter jobb blev det lite lättare att kämpa sig arbetsdagen. Efter lite klydd med vägbeskrivningen till Ellenborgs IP hittade jag fram och parkerade olagligt i 700kronorsklassen. Slapp dock böter. Matchen var inte mycket att hurra för enligt mitt otränade fotbollsöga. Dessutom var det riktigt kallt solen till trots. Därför kom halvtidspausen välkommet. Några tuffa killar begav sig till McDonalds Rosetown. Beställde en nyhet, Vegas, "ta med". Slappare bröd får man leta efter.
Vi hittade en perfekt slänt på ena kortsidan att dinera på. Shi fick vi! En häftig ordningsvakt körde fort bort oss. Det blev droppen, jag åt upp och körde böteslös hem. Mot film och vila tänkte jag mig!
Men icke! Mästarna av spontanitet, MTy, did it again! Denna gång i form av Martin som propsar på Big Bowl om en halvtimme. MTy är fulltaliga plus 100% bihang. Fem pers på en bana 18-19. Då vi är framme lite tidigt hinner de som inte kör bil utforska ölutbudet.
In på bana 8. Ban-grannarna var fula som flodhästar och vi var eniga om att den gravida tjejen en bit längre bort var snyggare.
Jag leder efter två rundor! Men blir snabbt indragen i bottenstriden med Martin. Martin som dock föranlett sitt spel med noggrann utprövning av klot. Han fastnar för ett baby-blå 10kg´s klot. Gsie blir vansinnig på honom och glåporden haglar mot stackars Martin som dessutom kommer sist med ett poäng mindre än mig. Öldrickarna har jobbat upp sig till andra rundan och strajkar stenhårt. Gsie och Martin står för bottenträsket och Gsie skyr inga medel i psykkampen! Till hans förtret stängs banan märkligt av just som han börjar träffa banan igen. Konspiration hävdar han och påkallar en av dom inte helt ruggugglefula ödlemonsterna till servitriser. En gobbe går in och fixar banan, men kommer inte ut. Gsie har bråttom då  "en bowlingtimmen är 55" osm ett plakat upplyser. "Jaja, säger jag, en MTy-timme är alltid 90minuter. En timme plus en halvtimmes minneslucka".  Ett febrilt battle utbryter då varken Gsie eller Martin vill bli jumbo. Antiklimax är dock faktum när banan släcks mitt i uppgörelsen. Dom hade tydligen inte hört talas om MTy-timme.

Martin smiskar även Gsie i spelhallen efteråt och Gsie får köra hem volvosuggan till Löddie med en cola-burk på antennen.

Leve spontaniteten!

--

Johan och Ruerbin hade efter inte allt för många minuter på Klågerups grusplan tackat så mycket för sig och letat sig in i omklädningsrummet. Efter en dusch och omsvidande till Liverpoolmatchtröjor väntade Toyotan utanför klubbhuset och jag styrde med fast hand oss till Johans residens. Där väntade 2kg nachos och ost. Fan aldrig sett så jävla mycket narre i hela mitt liv! Robin stack in ostskivor och Johan skruvade upp till modiga 250grader. In med kalaset och vi bänkade oss framför matchen.
-Här borde jag ha en utläggning om Robins vinpimplande-. Om hur han faktiskt är lite intresserad och läst in sig på några bra årgångar. Hur han förstärker sina meningar med adjektiv som "en flaska rött", "bättre" och "finare". Hylliesports misstänker att Build a Bear är en täckmantel för Robins egentliga jobb. Han skriver en vinbok! Hör och häpna! Han säger Neastved, Oslo och Odense! BAH! Vi snackar Vindistrikten kring Siena i Italien, Champagnegårdarna i södra Frankrike och studiebesök på små pikanta bryggerier i Alsache! ALSACHE!-
Johan inmundigade en av Petters tveksamma Norrlands, jag i form av trafikant slukade 1,5 liter coca-cola och Robin läppjade (smuttade/läppjade) på en flaska rött.
Liverpool gjorde sitt och Torres stänkte ditt ett riktigt snyggt 0-1 vilket fick agera matchresultat.
Detta missade jag dock när jag var busy med att lyssna på "bästa matchen i Robins fotbollskarriär".Han hade gjort hattrick och en Henri-frispark. Inte illa! =)
Nachosen ja! Vi åt och åt. Fy fan vad mycket där var. Goda var dom också. Robin och J hade turnerat till Shittygrouse och klokt valt ostsmak på nachosen! Tre sorters dippa stod prydligt uppdukade på J`s teve-bord; Salsa, vitlöksalsa och cheese. Jag gillade cheesen medens Robin var svag för salsan. Jag efterlyste guacamole, något som de två övriga inte smakat. Dock hade Johan sett "det gröna på hyllan"!


På vägen hem höll jag på att somna. Tack alla för en jäkligt trevlig tisdag!

Tungt&Trevligt

Om jag öppnade en bar skulle den hetta så. Tungt&Trevligt. Två ord som annars kan beskriva gårdagens strapatser. Efter 11,5h jobb körde Mouhamedi Gahdri mig via omvägar till Klågerup. Robin upplätt sin residens för övningarna. Jag mäktade faktistk med 1l Cinzano Limetto medans värden inte drack något som innehöll mindre än tre ingredienser. Fint ska det vara!

Efter ett något kaotiskt stopp på Lilla Torg styrde vi våra världsvana steg mot Kulturbolaget. Då ingen taxi ville ha med oss att göra fick vi åka kommunalt.
Detta föranledes av en 142:a som påminde om the glory days. Polisen slår till i Bara och lyckas få med sig två personer av bussen. När resterande pågar vill ut stängs dörrarna och bussenchaffisen kör under ljudliga protester iväg. Trist. Dock han de två kämparna till KB före oss andra.

Dans i troligt för små Le Coq Sportif till fyrasnåret och sedan ett stopp på Mariedalsgrillen innan sängen var ett faktum!

Tack!

Onsdag

Svensk titel: Desperate Hours. Originaltitel: Butterfly on a Wheel är en riktigt bra film. Likaså är 3:10 to Yuma med Christian Bale och Russel Crow en synnerligen sevärd film. Filmen har går upppå de svenska biograferna 7mars. Men med Internet och en schyst brännare slår man världen med häpnad. Det är en stor tillfredstälelse som infinner sig när man tankar och sen bränner ut en outkommen film till en fullgod DVD av yppersta kvalite med svensk undertext.
Cloverfield har jag bara hört gott om. Ligger nedladdad och klar, har dock inte hunnit se den själv än.

Bale och Crowe gör båda ruggigt bra rollprestationer, men Crowe är dock det starkare kortet. Regissören James Mangold har gjort en otrolig westernrulle, oförskämt perfekt anpassad till dagens moderna publik. 3:10 to Yuma" är på snudd ett mästerverk och bör inte missas.

-MovieZine om 3:10 to Yuma. Moviezine ger filmen 4,5 i betyg av fem. Hylliesports stänker ditt samma antal vattentorn.

Senaste nytt i Örnia-affären är att de ska ställa upp i seriespel efter att en utomstående finansiär gott in och löst deras ekonomiska gissel.

Faaan vad tråkigt det är med frukost. Mackor, gröt, müsli eller fil. Man har ju ätit skiten i över tjugo år. Fram för forskning inom frukostmångfald!
Idag åt jag makaroner till frukost. Med ost och ketchup. Fattiga riddare är nya lunchfavoriten när man är hemma. Idag var jag inte hemma. Två kokta blev lösningen på bollhuset i Lund.

Heroiskt av Håkan Hemlin att ta sig vidare till andra chansen i den urvattnade Melodifestivalen. Kriminella Håkan gick vidare trots total avsaknad av sångröst och scennärvaro. Håkan är en man av folket.
Med Lordi´s seger i ESC i färskt minne och med en piercad Håkan i andra chansen har bloggen tydliga bevis för att europa börjar tröttna på hela konceptet.
De enda länderna som fortfarande hänger sig är Former Republic of Something Else, och liknande länder. Stackarna försöker pressa in så många länder på så liten yta som möjligt för att få ännu fler "grannlandsröster". Således vinner väl Former Yugoslavia Republic of Macedonia.

Analys från helgens övningar kommer när tid och lust infinner sig.

RSS 2.0