Tifositisdag&Klågerupskväll

Sicken hektisk, men väldigt trevlig, tisdag.

05:15 Uppstigning
0630-1500 Jobb
1520-1625 MFF - Maif
1730-1900 Bowling
2030-22:45 CL-tittande och Nachoskräng i Klågerup


Börjar märkligt nog vänja mig att vi gå upp så okristligt tidigt som schemat vittnar om. Då jag visste att det vankades fotboll direkt efter jobb blev det lite lättare att kämpa sig arbetsdagen. Efter lite klydd med vägbeskrivningen till Ellenborgs IP hittade jag fram och parkerade olagligt i 700kronorsklassen. Slapp dock böter. Matchen var inte mycket att hurra för enligt mitt otränade fotbollsöga. Dessutom var det riktigt kallt solen till trots. Därför kom halvtidspausen välkommet. Några tuffa killar begav sig till McDonalds Rosetown. Beställde en nyhet, Vegas, "ta med". Slappare bröd får man leta efter.
Vi hittade en perfekt slänt på ena kortsidan att dinera på. Shi fick vi! En häftig ordningsvakt körde fort bort oss. Det blev droppen, jag åt upp och körde böteslös hem. Mot film och vila tänkte jag mig!
Men icke! Mästarna av spontanitet, MTy, did it again! Denna gång i form av Martin som propsar på Big Bowl om en halvtimme. MTy är fulltaliga plus 100% bihang. Fem pers på en bana 18-19. Då vi är framme lite tidigt hinner de som inte kör bil utforska ölutbudet.
In på bana 8. Ban-grannarna var fula som flodhästar och vi var eniga om att den gravida tjejen en bit längre bort var snyggare.
Jag leder efter två rundor! Men blir snabbt indragen i bottenstriden med Martin. Martin som dock föranlett sitt spel med noggrann utprövning av klot. Han fastnar för ett baby-blå 10kg´s klot. Gsie blir vansinnig på honom och glåporden haglar mot stackars Martin som dessutom kommer sist med ett poäng mindre än mig. Öldrickarna har jobbat upp sig till andra rundan och strajkar stenhårt. Gsie och Martin står för bottenträsket och Gsie skyr inga medel i psykkampen! Till hans förtret stängs banan märkligt av just som han börjar träffa banan igen. Konspiration hävdar han och påkallar en av dom inte helt ruggugglefula ödlemonsterna till servitriser. En gobbe går in och fixar banan, men kommer inte ut. Gsie har bråttom då  "en bowlingtimmen är 55" osm ett plakat upplyser. "Jaja, säger jag, en MTy-timme är alltid 90minuter. En timme plus en halvtimmes minneslucka".  Ett febrilt battle utbryter då varken Gsie eller Martin vill bli jumbo. Antiklimax är dock faktum när banan släcks mitt i uppgörelsen. Dom hade tydligen inte hört talas om MTy-timme.

Martin smiskar även Gsie i spelhallen efteråt och Gsie får köra hem volvosuggan till Löddie med en cola-burk på antennen.

Leve spontaniteten!

--

Johan och Ruerbin hade efter inte allt för många minuter på Klågerups grusplan tackat så mycket för sig och letat sig in i omklädningsrummet. Efter en dusch och omsvidande till Liverpoolmatchtröjor väntade Toyotan utanför klubbhuset och jag styrde med fast hand oss till Johans residens. Där väntade 2kg nachos och ost. Fan aldrig sett så jävla mycket narre i hela mitt liv! Robin stack in ostskivor och Johan skruvade upp till modiga 250grader. In med kalaset och vi bänkade oss framför matchen.
-Här borde jag ha en utläggning om Robins vinpimplande-. Om hur han faktiskt är lite intresserad och läst in sig på några bra årgångar. Hur han förstärker sina meningar med adjektiv som "en flaska rött", "bättre" och "finare". Hylliesports misstänker att Build a Bear är en täckmantel för Robins egentliga jobb. Han skriver en vinbok! Hör och häpna! Han säger Neastved, Oslo och Odense! BAH! Vi snackar Vindistrikten kring Siena i Italien, Champagnegårdarna i södra Frankrike och studiebesök på små pikanta bryggerier i Alsache! ALSACHE!-
Johan inmundigade en av Petters tveksamma Norrlands, jag i form av trafikant slukade 1,5 liter coca-cola och Robin läppjade (smuttade/läppjade) på en flaska rött.
Liverpool gjorde sitt och Torres stänkte ditt ett riktigt snyggt 0-1 vilket fick agera matchresultat.
Detta missade jag dock när jag var busy med att lyssna på "bästa matchen i Robins fotbollskarriär".Han hade gjort hattrick och en Henri-frispark. Inte illa! =)
Nachosen ja! Vi åt och åt. Fy fan vad mycket där var. Goda var dom också. Robin och J hade turnerat till Shittygrouse och klokt valt ostsmak på nachosen! Tre sorters dippa stod prydligt uppdukade på J`s teve-bord; Salsa, vitlöksalsa och cheese. Jag gillade cheesen medens Robin var svag för salsan. Jag efterlyste guacamole, något som de två övriga inte smakat. Dock hade Johan sett "det gröna på hyllan"!


På vägen hem höll jag på att somna. Tack alla för en jäkligt trevlig tisdag!

Kommentarer
Postat av: Ea´st

Tack själv

Dock så är det svårt att nämna champange och södra frankrike i samma mening. I norra frankrike finner du champangedistriktet!

2008-03-12 @ 17:52:31
Postat av: Hylliesports red.

Liebe Ea´st! Det är inte svårt! Jag använder mig av ett trådlöst Hewlett Packard-skrivbord vilket funkar särdeles bra för att konstruera meningar med "champagne" och "södra frankrike" i. Vad har du för skrivbord? Kanskr där det brister för dig tänker jag.
Berätta också gärna mer om Champange! Vem är det? Mina läsare vill säkert få veta! Puss på dig!

2008-03-12 @ 18:39:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0