Läget i Skottorp

Innan säsongen tippades Skottorp av många att tillhöra toppen. Premiärförlusten med 0-1 mot KHFF kändes överkomlig då KHFF är segertippade och ska enkelt gå igenom divison sex södra Halland. Dock brände Skottorp en del lägen varav ett läge där man var helt solo med målvakten. Det var en förlust med mersmak, ett lika resultat hade absolut inte barit orättvist. Värre blev det sen i andra omgången när man bara fick en poäng med sig i lokalderbyt mot ärkerivalerna i Hasslöv. HAIS är ett lag Skottorp ska köra över men kommentarer i SIFs gästbok gär gällande att HAIS var bättre än väntat. Underskattning månne? Pinsamt hursomhelst!

I säsongens andra hemmamatch bjöd Skottorp på vinst mot ett Knäred som i premiären krossat HAIS med hela 6-0. En stabil seger och nästkommande match mot Lilla Tjärby IK borta luktade det seger. Men icke. SIF föll med 2-1 mot ett lag man, i mitt tycke, ska ha bakom sig i tabellen.

Gnället i gästboken bröt ut efter förlusten och folk klagar på bristande lederaskap och oengagerade spelare samt dålig fokus på träningarna. Har endasts sett premiärmatchen så ska väl inte uttala mig egentligen. Dock ska Skottorp inte tappa poäng mot Hasslöv. KHFF, Knäred och Våxtorp har alla spelat ut HAIS med stora segrar som följd. Vi kryssar. Det är inte godkänt och vittnar om att HAIS alls inte är ett bra lag.

Nästa match mot Örnia borta blir väldigt viktig. Man kan nästan tala om en tidig måste match om man vill ha något i toppen att göra i år. Skottorp har fyra poäng efter lika många matcher. Örnia har tre. På lördag möts de både på Örnias hemmaplan i Halmstad. I förra omgången förlorade Örnia mot Knäred. Således bör Skottorp vinna då SIF slog KIK. Eller? Time will as always...


Vidare fyller Skottorps IF 90 år i år. Man försökte sig på ett firande i samband med det sedvanliga Valborgsfestligheterna. Värdigheten uteblev dock då uppslutningen enligt SIFs gästbok var skral. Tycker absolut styrelsen ska spänna musklerna och försöka göra något av detta historiska jubileum. Skottorp är en av Hallands äldsta klubbar och ska firas efter det.


  


Kommentarer
Postat av: Jison

Bra skrivet Hans. Som du säger ska vi slå Örnia om vi inte ska tappa för mycket mark till toppen. Lite oturligt är halva a-truppen(dom som vat med hittils) avstängda, skadade eller ska bort i helgen. Kan således bli tufft. Men vi har många duktiga som står utanför a-truppen och vi får hoppas att dom tar chansen att visa att dom vill in i densamma. Däremot blir b-laget ikväll väldigt slagkraftigt...
En trevlig helg Hans!! Själv ska jag till Sveriges fotbollshuvudstad(...) och kolla tjejen och kompisar kuta Göteborgsvarvet.

2008-05-16 @ 07:10:13
URL: http://2jison.com
Postat av: ;-P

För att förtydliga det jag skrev om ordföranden i skottorps if (erik). Han har de 2 senaste säsongerna inte platsat i a-laget, nätt och jämt på bänken. Med den påföljden att han ledsnat och tyckt det varit tråkigt att åka med som avbytare. Är det någon som viker ner sig när det går tungt är det just han...

2008-09-05 @ 22:46:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0