Orm på löpning och Tevez i rinken

I solskenet kunde varken jag eller Robin hålla oss ifrån en löptur i bokskogen. Första välbehövliga pausen togs efter ett tjugotal meter när vi fick syn på en orm som ringlade sig över grusstigen. Den tilltänkta trekilometaren förvandlades hastigt och mindre lustigt till en tvåa. Som jag inte klarade. Fick gå i två omgångar. Iofs inte löpt på över ett halvår men detta knäckte mig lite. Bättre gick det för Robin, han fullföljde löpandes de 2000 meterna.
Jag borde ju känna revanschlusta och pepp inför att bättra på min icke-existerande kondition. Men. Icke.

Då var jag mer i mitt element en stund senare när vi styrde Mercedesen till Pude håla. Robin stekte på värmen i bilen något så kopiöst att jag fick andningsbesvär, men det var ju för greater good liksom då vi skulle vara varma nog för att vara dumma nog att bada.

Vilket jag också gjorde efter en stunds bryggsolning och klapphatsdiskuterande. Robin följde efter ner i pölen. Något måste hänt honom där för han kom upp som The Living Jukebox och bjöd på ett par sköna medleyn.

Vidare till Kinesen fö lunch där vi fick läsa att Carlos Tevez ställer upp i Sveriges offensiv inför kvällens hockeymatch mot Schweiz. Jävla hygglig kille!


En solig och väldigt trevlig eftermiddag avslutades en stund senare efter detta sportsliga glädjebesked!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0