Skottorp utslaget ur DM

Skottorp blev lottade mot allsvenska Halmstads BK på hemmaplan i distriktsmästerskapet. En match man förlorade mot HBKs U-lag med 0-5.

U-laget vidare i DM


 

Det rådde inte perfekta fotbollsförhållanden på Skottorps IP när hemmalaget (div.6) på tisdagskvällen tog emot HBK U i Herr-DM (Intersport Cup).
- En eloge till bägge lagen som försöker spela fotboll i stark blåst och på en väldigt gropig plan säger Björn Larsson efter matchen som HBK till slut vann med 5-0.

I medvinden som U-laget hade i första halvlek så var spelet till 95% på Skottorps planhalva. - vi leder med 3-0 i paus och det var väl i underkant får man säga kommenterar Robert Nordström - I andra halvlek skapar vi inte så många målchanser och
SIF kämpar på väldigt bra, vi har mött division fyralag som sett tröttare ut.

- Vi gör fem snygga mål och dessutom vill vi lyfta fram några spelare som inte spelat så många matcher med U än så länge i år, nämligen Jonas Lindh, Sebastian Starkenberg och Thomas Allerbrand som alla tre gör en jättefin arbetsinsats avslutar Nordström.


Nu är det sexton lag kvar i DM och nästa omgång skall preliminärt spelas 27/5. Lottning sker nästa vecka. Skottorps IF A - HBK U 0-5 (0-3)

0-1 (21) Nehat Bregaj, 0-2 (30) Bujar Mazreku, 0-3 (37) Nehat Bregaj, 0-4 (79) Eddie Andersson, (84) Kujtim Bala.


http://www.hbk.se/extra/news/?module_instance=1&id=2745


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0