Valborg, Köpenhamn, KB och Örebro

Älskar att göra saker. Till följd av det blir det en uppdatering i agerandets tecken:

Har meckat lite med mina mobilbilder och greppat att man kan göra bildspel i telefonen. Således kommer här ett klipp innehållandes i tur och ordning; Valborg, KB och Köpenhamn.
KB var gjorde snabb comeback efter att varit märkligt uselt förrförra fredagen. Mycket bra folk jag kände där och att Robin kom in trots förra besökets incident förhöjde natten. Min mobilutflykt senare är ett kapitel för sig som jag inte pallar återge! =)
Örebro speglat i ett par alternativa bilder:

 Att rasta på fina platser är en stor del av upplevelsen

 Tänt var det här!

 På skitäckliga Donken i Jönköping värnar dom om mångkulturen.

 Tunggung på Mästertjuvar och Polajs.

 Att stanna på rätt ställen är en konst jag verkligen bemästrar. I MDMFs tecken besökte vi efter matchen Skyllbergsvallen mellan Örebro och Motala. Hemmahörande lag är Skyllbergs IK i division fem Nerike.

 Träläktaren låg precis bredvid vägen och jag såg den redan på vägen till Örebro. En sådan klenod kan man inte bara passera. Uppförd 1939 blev den utsedd till nummer fem i världen på en arenalista av Dagens Nyheter strax efter uppförandet. Detta läste jag bak på vykortet jag köpte i deras klubbstuga för 5kr. Dom hade nog precis spelat match där för där var folk i rörelse och stugan var ju öppen. Grymt många vimplar prydde taket, skulle jag ju givetvis fotograferat.
I sanning en Svensk idyll! 

 Vallen förärades uppenbarligen av en speaker då det satt Philips-högtalare monterade på sidorna av läktaren. I övrigt var Vallen härligt befriad från moderniteter.

Efter besöket i Skyllberg stannade vi vid ytterligare en helt fantastisk plats. Inga bildbevis fins men klicka er in på www.varamon.se och kör sedan dit i sommar. Nordens största insjöbad mötte förföriskt solnedgången när vi gick ner till sandstranden. Jag hedrade den Svenska naturen med ett bad. 14grader ska det ha varit, kändes faktiskt inte särskilt kallt. Hit vill jag verkligen komma igen!

En söndag med idel höjdpunkter i härligt sällskap, tack!


Kommentarer
Postat av: Julia

hej! :) är du intresserad av en ny bloggdesign? du får självklart välja själv hur den ska se ut :) kolla min blogg under kategorin "bloggdesign" längst upp, eller mejla mig om du är intresserad!
ha en trevlig kväll :)

2008-05-05 @ 17:07:04
URL: http://juliaberg.blogg.se
Postat av: yokuzuma

hej! :) är du intresserad av en ny bloggdesign? du får självklart välja själv hur den ska se ut :) kolla min blogg under kategorin "bloggdesign" längst upp, eller mejla mig om du är intresserad!
Eller så skiter du i det och krökar i stället!//
Å-town gangsters 4-life

2008-05-06 @ 15:55:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0