Kommande säsong

I MDMF- tecken lägger vi här för Er läsare upp serieindelningen för de två lag som Hylliesports, mer eller mindre aktivt stöttar:

Vintrie IK

Bårslöv
Croatia 
Eskilsminne
Gantofta 
Hittarp
Hyllie
Häljarp 
Kulladal
Olympic 
Råå 
Torekov
Västra Karup

Hylliesports kommenterar: VIK är nykomlingar i division fyra Skåne västra. Derbyna mot Olympic och Kulladal blir högintressanta. Särskilt kanske mot KFF då Ola Mellerup i dagarna skrev på för KFF och lämnar Hyllie IP. Hemmapremiären 11/4 går mot Torekov. Torekovs IK som förra året genom en ihopslagning med Båstads GIF bildar en ohelig allians. Medlemmar ur BGIF har rasat på lagets hemsida men nu är det alltså på papper, BGIF går i graven (tillfälligt?) och slåss ihop med svurna Bjäre-rivalerna och går dessutom under deras namn säsongen 2009.


                                                                                    
                                                                                         Skottorps IF

Genevad/Veinge

Våxtorp

Lilla Tjärby
Skottorp

Ysby

Hasslöv

Simlångsdalen

Hasslöv

Skogaby
Sperlingsholm

Örnia

(Sperlingsholm bad om att få bli nedflyttade från div V och fick så. LTIK blev efter tredjeplats i kvalet från VI till V erbjudna platsen och har tackat "ja". Bara i lägre divisioner...)

Hylliesports kommenterar: En ort. Ett lag. En härlig serie med vacker lokalförankring. Länge var det ovisst om division sex södra Halland skulle bestå av två 15lags-serier eller tre 10lags-serier. Nu blev det det sistnämnda något som med övervägande majoritet röstades igenom bland klubarna. Med SIF: s breda trupp hade två 15lags-serier varit intressant. Men nu blev det inte så. Förra året var en medioker säsong sett med SIF ögon. Hasslöv AIS tog ett ynkligt poäng under hela säsongen, det var mot SIF. Naturligtvis ytterst pinsamt. Även mot BoIS från Våxtorp har SIF revansch att utkräva sen den usla inatsen på Våxtorps IP resulterade i en 7-0 förlust. Nykomlingar i serien är Genevad/Veinge, Simlångsdalen och Skogaby. Särskilt roligt med Skogaby BK som har en verkligt intressant träläktare med tak på sin idrottsplats. Forna HBKaren Sten-Ole Olsen är ordförande och har bjudit in undertecknad med sällskap till en rundvandring och fika i anslutning till Skogabys möte med Skottorp. En invit som givetvis uppskattas! Vi från Hylliesports hoppas att ett möte gör att genomföra!
Skottorps IF: s idrottsliga mål för året är avancemang till division fem! Således är det tillika Hylliesports målsättning. Upp till bevis pågar!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0